Àrees d'especialització

Una àmplia gamma de serveis per satisfer totes les vostres necessitats: traducció tècnica, traducció de màrketing, traducció jurada, assessorament lingüístic, adaptació de textos, elaboració i manteniment de memòries de traducció i creació de glossaris multilingües, entre d'altres. 
Tecnologia i TIC

 

La localització de programari i pàgines web és una de les nostres especialitats. Comptem amb les eines necessàries per oferir-vos un servei àgil i adaptat a les vostres necessitats.


Ja han confiat amb nosaltres: 

 

Cicloturisme i Medi Ambient

Sisaptec

Ecocork Tapón Natural

Vinico Servicios de Embotellado

AUTEC, SL

Administració pública

​Coneixem la nomenclatura de l'administració pública i, més concretament, dels projectes europeus. Dominem la traducció jurídica i administrativa i hem prestat serveis de traducció al Centre de Traducció dels Òrgans de la Unió Europea.

Alguns dels nostres clients són l'Ajuntament de Girona (Àrea de Medi Ambient i Consell Econòmic i Social).

 

Màrqueting

 

La traducció de textos publicitaris requereix un coneixement profund dels mecanismes del a llengua d'arribada. No admet una traducció literal i sovint exigeix reelaboració.

 

Si voleu que el missatge arribi amb la mateixa força, confieu la traducció a un professional.

 

Hem treballat en aquest àmbit per a la promoció de productes farmacèutics, bancaris i del món de la moda, entre d'altres. 

 

Arts escèniques

La Banda del Surdo

Els Berros de la Cort

Deambulants

Mal Pelo

L'Animal a l'Esquena


 

Turisme i gastronomia

Ajuntament de Banyoles

Cicloturisme i Medi Ambient

 

Ciències

 

En les ciències la clau a l'hora de traduir és la terminologia i la documentació, així com dominar els registres i saber adequar els textos per a la seva divulgació.


Treballem en el camp de la farmàcia i la medicina, en biologia, agricultura i química, per posar només alguns exemples.

 

Són clients nostres: l'Institut de Recerca de l'Aigua (ICRA), la Universitat de Girona i la Universitat Politècnica de Catalunya.